... τo κίτρινο λουλούδι των Κυθήρων που δε μαραίνεται ποτέ.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Κατάληψη πραγματοποιούν από τις 7:30 π.μ. σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ,οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν για την μεταφορά των μαθητών.

Ένα πρόβλημα που έχει ξεκινήσει από την έναρξη  της σχολικής χρονιάς και  μέχρι σήμερα δεν έχει λυθεί.

 

Παρ' ότι ο σύλλογος έχει κάνει 3 καταγγελίες η κατάσταση παραμένει ίδια, με το πρόβλημα  της μεταφοράς να παραμένει άλυτο.

Από σήμερα αποφάσισαν σαν τελευταία λύση για να εισακουστούν να προβούν στην κατάληψη του χώρου, ζητώντας άμεσα λύση από την περιφέρεια, αιτούντες  τα αυτονόητα που αναφέρει ο νόμος.

Να διατεθούν δύο λεωφορεία για να εξυπηρετήσουν τις δύο κατευθύνσεις  των δρομολογίων, μία προς νηπιαγωγείο και μία προς το Δημοτικό Σχολείο.

Οι γονείς δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, εφ όσον η Περιφέρεια μέχρι τώρα αγνόησε τα  άπειρα έγγραφα  όπου συνεχώς ζητούσαν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με συνέπεια της σημερινής κατάστασης, που ισχύει για την μεταφορά, οι μαθητές  να ξεκινούν το μάθημα στις 9 παρά τέταρτο. ---------------------------------
Πηγή:  AdelinFM- Κυθηραϊκά νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: