... τo κίτρινο λουλούδι των Κυθήρων που δε μαραίνεται ποτέ.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

 ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

     Στην Παναγία Δέσποινα στην περιοχή του Καραβά, θα τελεστεί Αγρυπνία για την εορτή της κοιμήσεως της Αγίας Άννης. Ο εσπερινός θα αρχίσει 9.00 το βράδυ της Δευτέρας (24 Ιουλίου). Θα ακολουθήσει ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία που θα περατωθεί στις 1.00 περίπου τα μεσάνυχτα προς Τρίτη (25 Ιουλίου). Μετά το τέλος, θα δοθεί κέρασμα για τους παρευρισκομένους.


     Η Αγρυπνία αυτή προς τιμή της Αγίας Άννας, της μητέρας της Παναγίας, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για προσευχή. Είναι γνωστό ότι το βράδυ ανοίγουν οι ουρανοί και ο πιστός προσευχόμενος χωρίς τις περισπάσεις και τους θορύβους της ημέρας, μπορεί να παρακαλέσει τον Θεό, την Παναγιά και τους Αγίους, για τους οικείους του.


     Δοξολογία, ευχαριστία και παράκληση υπέρ υγείας αγαπητών μας προσώπων, αλλά και υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων μας είναι κάτι το πνευματικά όμορφο και ψυχικά ωφέλιμο. 


     Με τον προσωπικό μας κόπο και το κομποσχοίνι μας, ας παρακαλέσουμε και ας αποθέσουμε τις έννοιες μας στην μητέρα της Παναγίας μας, ώστε να πρεσβεύει για όλους μας.

Καλή αγρυπνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: