... τo κίτρινο λουλούδι των Κυθήρων που δε μαραίνεται ποτέ.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑ

 

 
     Την Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 7.00 το απόγευμα στον Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Καραβά θα γίνει  Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ. Μετά τον εσπερινό θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Χαραλάμπους.




     Ο χώρος αυτός (όπισθεν του Ιερού) ανακαινίστηκε φέτος με τη φροντίδα του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού και την συνδρομή των ενοριτών. Μετά το πέρας των εγκαινίων από τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Σεραφείμ, θα δοθεί μικρό κέρασμα. Θα ακολουθήσει γιορτή με χριστιανικά τραγούδια από την χορωδία του κατηχητικού Καραβά. Οι μικροί μας φίλοι που θα έρθουν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε οργανωμένα ομαδικά παιχνίδια στο προαύλιο του Ναού. 


     Το Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Χαραλάμπους πρόκειται να καλύψει τις πνευματικές ανάγκες της ενορίας του Αγίου Χαραλάμπους. Στον χώρο αυτό επίσης, θα λειτουργήσει  το Κατηχητικό, η Δανειστική Βιβλιοθήκη χριστιανικού βιβλίου για παιδιά, το Εντευκτήριο (χώρος συνάντησης) για παιδιά με επιτραπέζια παιχνίδια, και η Σχολή Ψαλτικής Τέχνης για όλες τις ηλικίες.


Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: